حامین طب

تفاوت بین بوتاکس مو و پروبوتاکس چیست؟

زمانی که نام بوتاکس شنیده می‌شود، ذهن بیشتر افراد به سمت بوتاکس صورت برای رفع چین و چروک‌ها می‌رود. اما باید بدانید که درست مانند پوست صورت، مو هم برای صاف شدن به درمان‌ هایی مانند بوتاکس مو و پروبوتاکس یا پروتئین تراپی مو نیاز دارد. بوتاکس مو، مواد تشکیل دهنده و شیوه انجام دادن آن به طور کلی با بوتاکس صورت تفاوت دارد. در ادامه این مطلب ما قصد داریم که یک توضیح کلی درباره بوتاکس مو، پروبوتاکس و تفاوت‌های آن‌ها ارائه کنیم. اگر می‌خواهید که درست مانند پوست صورتتان، مو‌های خود را نیز صاف و درخشان کنید، ادامه این مطلب را به هیچ عنوان از دست ندهید.

دستگاه لیزر گرویتی 2023

بوتاکس مو چیست؟

بوتاکس مو یکی از روش‌های درمانی برای مو‌های وز و آسیب دیده است. اگر شما هم به دلایلی مانند رنگ کردن یا اتو کردن بیش از حد مو، مو‌های خود را سوزانده باشید؛ حتماً به فکر این افتاده‌اید که با روش‌هایی مانند کراتینه کردن و بوتاکس، مو‌های خود را دوباره نرم و درخشان کنید. بوتاکس مو یکی از کم خطرترین و سالم‌ترین روش‌های درمان مو‌های آسیب دیده است که در آن برخلاف بوتاکس صورت، خبری از سوزن و تزریق هیچ ماده‌ای نیست. در واقع درست مانند رنگ کردن مو، می‌توانید به سالن رفته و مو‌های خود را به دست آرایشگر بسپارید تا بی‌هیچ دردی آن را برای شما نرم و درخشان کند. در بوتاکس مو از موادی مانند ویتامین B۵، ویتامین E، کمپلکس کلاژن و برخی دیگر از مواد مغذی و روغن‌های ضروری برای مو استفاده می‌شود.

برای انجام بوتاکس مو، آرایشگر شما ابتدا وضعیت مو‌ها را بررسی می‌کند. میزان موادی که استفاده می‌شود و زمان انجام بوتاکس مو به وضعیت و حجم مو‌ها بستگی خواهد داشت. در بهترین حالت، بوتاکس مو حدود ۲۰ دقیقه طول می‌کشد. در صورتی که وضعیت مو‌ها خیلی بد باشد، حدود یک ساعت طول خواهد کشید. قیمت بوتاکس مو هم به وضعیت و حجم مو‌های مشتری بستگی خواهد داشت.

حتما بخوانید  خرید دستگاه لیزر موی زاید

تفاوت بین بوتاکس مو و پروبوتاکس چیست؟

مزایای بوتاکس مو

بوتاکس مو مزایایی دارد که باعث شده تا بیشتر افراد آن را به درمان‌های دیگر مانند کراتینه کردن مو ترجیح بدهند. مواردی که در ادامه این بخش مشاهده می‌کنید، برخی از مزایای درمان مو‌های آسیب دیده با بوتاکس مو است.

  • ترمیم بافت مو‌های آسیب دیده
  • تقویت ریشه
  • از بین بردن موخوره
  • صاف و نرم شدن مو
  • درخشان‌تر شدن مو‌ها

معایب بوتاکس مو

درست مانند هر روش درمانی دیگر، بوتاکس مو در کنار مزایایی که دارد، یک سری معایب هم دارد. در ادامه این بخش می‌توان برخی از معایب این روش درمانی برای مو‌های آسیب دیده را مشاهده کرد.

  • هزینه این روش درمان بسیار زیاد است
  • امکان کلاهبرداری وجود داشته و مشتریان حتماً باید یک سالن مطمئن پیدا کنند
  • در صورتی که فرد پس از بوتاکس از مو‌های خود مراقبت نکند، روش درمانی جواب نمی‌دهد
  • این روش ممکن است رنگ مو‌های فرد را کمی تغییر دهد

در کنار بوتاکس حذف موهای زاید با دستگاه لیزر الکس نابلکس می تواند باعث زیبایی بیشتر بانوان شود.

پروبوتاکس چیست؟

مو‌های ما از یک پروتئین به نام کراتین تشکیل شده است. این پروتئین گاهی به دلایل متعددی مانند رنگ کردن بیش از حد، استفاده از وسایل حرارتی مانند اتو مو و … از بین رفته و مو به سادگی آسیب می‌بیند. در این صورت، باید با استفاده از برخی از روش‌های درمانی مانند پروبوتاکس یا پروتئین تراپی، این پروتئین از دست رفته را به مو‌ها بازگرداند. درمان پروتئین تراپی یا پروبوتاکس در سالن‌های زیبایی صورت گرفته و بدون هیچ دردی به راحتی انجام می‌شود. قیمت و زمان دقیق پروتئین تراپی به میزان آسیب وارد شده و حجم مو‌های فرد بستگی دارد.

مزایای پروبوتاکس

پروبوتاکس یا پروتئین تراپی یکی از روش‌های درمانی پر طرفدار است که بسیاری از افراد به سراغ آن ‌می‌روند. بی‌شک این روش درمان مو‌های آسیب دیده مزایای بسیاری دارد که مشتری‌های زیادی را به خود جذب می‌کند. در ادامه این بخش می‌توانید برخی از مزایای پروبوتاکس یا پروتئین تراپی را مشاهده کنید.

  • تقویت کوتیکول مو و در نتیجه محافظت از تار مو‌ها
  • تقویت ساقه مو
  • صاف و نرم شدن مو‌ها
  • بهبود حالت ارتجاعی مو‌ها
  • از بین بردن مو خوره

معایب پروبوتاکس

با وجود این که پروبوتاکس یا پروتئین تراپی مو مزایای بسیاری دارد، اما در کنار این مزایا، درست مانند هر روش دیگری معایبی هم دارد. در ادامه این بخش می‌توانید با برخی از معایب پروبوتاکس یا پروتئین تراپی آشنا شوید.

  • این درمان با حرارت بالا انجام می‌شود و ممکن است به مو آسیب بزند
  • مواد شیمیایی ممکن است باعث ریزش مو شود
  • برخی از افراد به مواد به کار رفته در این روش درمانی واکنش آلرژیک نشان می‌دهند

تفاوت بین بوتاکس مو و پروبوتاکس چیست؟

تفاوت بوتاکس مو و پروبوتاکس

اکنون که با هر دو روش درمانی آشنا شدیم، می‌دانیم که این دو روش برای درمان مو‌های آسیب دیده و ضعیف انجام می‌شود. اما اکنون برای بسیاری از کاربران این سؤال به وجود می‌آید که تفاوت بوتاکس مو و پروبوتاکس چیست و این که کدام روش درمانی بهتر است؟ در ادامه این بخش همراه ما باشید تا تفاوت بوتاکس و پروبوتاکس را بررسی کرده و بهترین روش را برای مو‌های خود انتخاب کنید.

  • پس از بوتاکس مو‌های شما حالت وزی خود را از دست می‌دهد اما در صورتی که مو‌های مجعد یا فر داشته باشید صاف نخواهد شد. اما با پروبوتاکس یا پروتئین تراپی، حالت مو‌های فرد کاملاً صاف می‌شود.
  • در پروبوتاکس تنها به مو پروتئین کراتین مو تزریق می‌شود و با استفاده از سایر مواد شیمیایی، ساقه مو‌ها تقویت و محافظت می‌شود. اما در بوتاکس مو، پروتئینی به مو اضافه نشده و تنها مواد مغذی و روغن برای آب‌رسانی و تقویت مو استفاده می‌شود.
  • تأثیر پروبوتاکس ماندگاری بیشتری نسبت به بوتاکس مو دارد.
  • بوتاکس مو تقریباً هیچ عوارض جانبی ندارد و باعث ریزش یا آسیب مو نمی‌شود. در بدترین حالت ممکن است سالن مواد مغذی کافی به مو‌های شما نرساند و شما نتیجه لازم را نگیرید. اما در صورتی که مواد درست برای پروبوتاکس استفاده نشود، امکان آسیب و ریزش مو وجود دارد.
  • در بوتاکس مو از مواد شیمیایی استفاده نشده و تمامی مواد کاملاً طبیعی هستند. اما در پروبوتاکس یا پروتئین تراپی از مواد شیمیایی استفاده می‌شود.

اگر به دنبال لیزر بدون هیچ دردی هستید دستگاه لیزر دکا را انتخاب کنید.

در نهایت می‌توان گفت که انتخاب بین پروبوتاکس و بوتاکس کاملاً به وضعیت مو‌ها و انتظار شما از نتیجه کار بستگی دارد. اگر تنها می‌خواهید مو‌های خود را تقویت کرده و از وز مو‌های خود بکاهید، بوتاکس مو می‌تواند بهترین گزینه برای شما باشد. اما اگر مو‌های فری دارید و دوست دارید تا حالت آن را تغییر بدهید، پروبوتاکس گزینه بهتری برای شماست. پیش از انجام پروبوتاکس یا پروتئین تراپی، مطمئن شوید که به مواد شیمیایی به کار رفته در آن حساسیت ندارید.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *